Äntligen Kalmar...

Äntligen helg i Kalmar. Beachparty å de ikväll... =)
Livet leker...!!

Count down...

It's the final count down...
- 23 h tills jag träffar Bobbis...
- 9,5 dagar tills vi åker till Bulgarien...

30 synisar avklarade...

Då var praktikens måsten i princip avklarade. Har 2 inslipningar till jag måste göra och 2 nytillpassningar jag måste kolla på. Annars har jag klarat av det jag måste. Allt annat är bonus.

Sitter och slänger ett öga på Champions League finalen medans jag väntar på att Greys Anatomy ska börja. Diskuterade just med pappa huruvida det finns några killar som inte sitter och kollar på det just nu. Känns lite som att om man har något sportintresse what so ever så kollar man på det med stor glädje.
Min kollegas pojkvän hade tagit ut två timmars komp ikväll för att hinna kolla färdigt på finalen innan han åkte till jobbet. Men däremot ville han inte kompa ut på midsommarafton för att hinna till en fest. Whats up with the hysteri runt det här.... Fast vi kom fram till att vi får se det som deras svar på våra tv-serier... Amelies Desperat Houswifes och mitt Greys,... Jag menar... Man får ju komp(romissa) lite.... =)..

Nu har Greys börjat så jag har tyvärr inte tid. Kompar ut lite härifrån så att säga...

Simma lugnt...

(Kalmar-HIF på söndag för övrigt... Ska bli skoj =)...)

En effektiv tisdag...

2 synisar kvar till 30 och massor av dagar kvar....
Praktiken går såå bra. Såå roligt. Fast det ska bli skönt när det är slut nästa vecka ändå...

3 dagar kvar tills jag får träffa Bobbis...

Ikväll tog jag en runda på gymmet. Sen fixade jag lite käk och ringde till Caroline. Tyvärr missar jag hennes student eftersom vi är i Bulgarien då men ska försöka hitta henne på torsdag innan balen så jag får se henne då iaf. Blev bestämt att vi skulle träffas på måndag också. Får fira henne lite då i förväg istället. Bättre tidigt än aldrig är det väll man brukar säga?.

Dags att sova nu strax...ännu en hård praktikdag väntar imorgon...

So longish

Busy day...

Tre synisar innan lunch.
En efter lunch.
Nu är jag slut....
Ut och gå en runda nu och in om och köpa en påse godis för att sen kura ihop mig framför tv:n.


Har börjat drömma om jobb och glasögon... Nog rätt bra att det bara är två veckor kvar av praktiken och att det väntar 4 veckors semester därefter... 8).
So long....

On a sunday...

Jaha då var den här helgen också till ända. Har väll hunnit med en del iaf... Har varit väldigt flitig idag och putsat pappas fönster. Sen tog jag en fika med mamma nere i Norra Hamnen. För som tur var kom solen fram igen på eftermiddagen. Härligt.

Ikväll har Maggan och Knutt varit här och ätit och Maggan hjälpte pappa att sätta upp gardiner i köket. Blev riktigt fint. Och var ungefär hundra år sen jag träffade dem så kvällen klart godkänd. Nu sitter jag här inne på "mitt" rum och pratar med lite folk. Snart dags att bädda ut soffan och lägga sig och kolla lite på nån tv-serie innan jag ska sova. Är rätt trött ikväll så blir inte helt fel. Var ju någon som ringde och väckte mig vid halv tre inatt....hehe... =) <3


5 dagar kvar till Kalmar...
13 dagar kvar till Bulgarien...
=)


En lugn lördag...

Jobb avklarat... Nu lunch och sen blir det lite städning och uppackning eftersom jag ännu inte tagit det för mig. Ser ut som ett kaos inne på mitt rum med väskor och kläder överallt. Tycker inte om att bo i kaos. Då blir det kaos i mitt huvud också så jepp lite effektivitet i eftermiddag så kanske jag hinner med en runda i skogen också. Ikväll ser det ut att bara bli mat och mys hemma med pappa. Kanske en film och Robinson. För mig låter inte det allt för fel. Har inte haft en riktig slapparhelg på länge.

So long...

Dirty Dancing 2

Sitter och kollar film med pappa här nu...
Dirty Dancing 2... Otippat att min pappa gick med på att kolla på den men iaf =)... Min Bapi är bäst!!


Länge sen sist...

Har inte bloggat sen jag kom hem för praktiken. Beror väll mestadels på att jag inte haft tillgång till någon normalt fugngerande dator... Mammas dator har ryck. Nu har jag efter tre veckors praktik avklarat flyttat över till pappa. Shit vad tiden gått fort. Lite spooky.

Ikväll blir det mat och kanske någon film tillsammans med Bapi...

Saknar Bobbis... vill till Bulgaria NU!!

SOMMARLOV!!

Då var den här terminen i Kalmar över...
Väldigt blandade känslor. Ena stunden är jag överlycklig över att jag klarat av ett år till och att det kommer vara pluggfritt i hela fyra månader nu. Andra stunden tänker jag på att det är dags att lämna Kalmar för alldeles för lång tid. Lämna vännerna och lämna Robban. Men sen finns det ju iofs mkt att se fram emot som ligger bara några veckor fram i tiden. Ska bli roligt med praktiken. Ser grymt mycket fram emot det även om det känns lite nervöst. Sen efter praktiken väntar 2 härliga veckor i Bulgarien med Robban. Kommer bli helt grymt bra tror jag.

Idag är det superslapp som gäller. Väntar på att solen ska komma till balkongen så att jag kan sätta mig där ute och få lite färg eventuellt :). Ikväll blir det grillning hos robbans pappa i Fliseryd. Sen bär det av neråt Kalmar för att ha en sista härlig dag där tillsammans imorgon.
På söndag åker jag ner till Helsingborg... Shit vad tiden har gått fort...

So long

RSS 2.0