Waiting...waiting.

Väntar och väntar... bara väntar och väntar. På att det ska bli tisdag så man kan få lite besked. Helgen har dock gått väldigt fort så man ska väll inte klaga. Och inte ska man egentligen vilja att helgen ska gå snabbt. Då är ju något fel. En mkt mysig helg har jag haft iaf. Fredags myskväll med camilla och lite färgning av mitt hår därefter. Sen lördagsshopping i stora staden och bowling och besserwizzer med frippe och camilla på kvällen. Idag har jag segat mig ordentigt, kollat skräptv och bara varit. För det får man när man skrivit tenta på fredagen och inte har någonting att plugga på. Jag myser i tanken på det. Inte något direkt råplugg kvar på utbildningen nu. Helt insane egentligen. Snart börjar livet!!!

Ovissheten...

Jag vet att man inte kan få reda på hur allting ska bli bara sådär pang poff... men det är så jag vill ha det. Det är svårt för mig att inte veta... att inte kunna planera. Att inte ha något att lugna mig själv med när jag ska sova om nätterna. Det tär och det gör mig orolig. Jag vet att man inte ska ta ut något i förväg och att det är dumt och onödigt att spekulera om det inte skulle bli något av det... Men SÅN är jag. Jag måste få spekulera. Jag måste få oroa mig och diskutera varje möjlighet för att hålla mig lugn. Annars sprängs jag innifrån. Annars är jag inte jag...

Glad alla <3 dag...

Då var ännu en alla hjärtans dag till ända. Firades igår kväll med restaurangbesök på Lilla Krogen tillsammans med Tobbe och Louise. Sen tog vi oss hem till Frippe och Camilla för lite spel, dricka och OS. Stackars Camilla hade jobbat fram till 9 så därav detta upplägg. Mycket trevlig kväll.
Idag har jag fixat en del här hemma. Bakat semlor och lite. Supergod middag blev det också. Örtmarinerad kyckling med sås och ris. Mums. Och så avslutade vi dagen med att bjuda Frippe och Camilla på vars en semla. Mucho trevlig... as allways.
Tyvärr är nu även helgen slut. Förstår aldrig vart de tar vägen. Imorgon vankas en tidig morgon. Bussen kör klockan sju. Inte mkt glädje när min klocka ringer imorgon vid 6 kan jag utlova.

Ser fram emot veckan dock eftersom jag på torsdag styr kosan söderut mot Helsingborg. Mys med familj och vänner.. <3



Puss på er allesammans...


RSS 2.0